Generellt om kvarteret Malmstranden

 

Ett boende med guldkant

På Malmstranden bygger vi centrumnära lägenheter med utsikt över Skurholmsfjärden och med naturen runt knuten. Lägenheterna har stort ljusinsläpp tack vare de stora fönsterna och vackra vyer ut mot vattnet. Luleås nya bostadsområde andas nytänk med en känsla av arkitektonisk kvalitet med en spännande byggnads- och kvartersform. För att kunna njuta av den vackra utsikten och för att förlänga vår norrländska sommar bygger vi stora inglasade balkonger.

Totalt kommer vi att bygga fem hus på Malmstranden och det kommer att ske i tre etapper. I etapp ett som färdigställdes september 2022 är det två hus med totalt 90 lägenheter samt ett stort garaget som du bekvämt når med hiss från det våningsplan du bor på. Etapp två som just nu pågår färdigställs juni 2024 med 88 lägenheter i en huskropp. Läs mer om etapp två här.

Malmstranden är ett rökfritt bostadsområde vilket betyder att man inte får röka i sin lägenhet eller på sin balkong. Vi vill värna om alla hyresgästers trivsel och bostadsmiljö och detta ska respekteras av både hyresgäster och besökare.  

Om du är intresserad av att flytta till någon av lägenheterna på Malmstranden måste du först skapa en användare hos oss och det gör du genom att klicka här. Glöm inte att välja Luleå som stad i din bostadsansökan.

Har du några frågor är du välkommen att mejla oss på malmstranden@rawi.se. Du kan även nå vår bostadsförmedling per telefon på 0911-150 40 på vardagar mellan 10.00-12.00.

 

Sovrum

Vardagsrum med stort ljusinsläpp

Inredningsdetaljer som handdukstork, glasad duschhörna och smart förvaring

För att se våra lägenheter på Malmstranden klicka här    eller skanna QR koden.